Hindoestaanse keuken

De lekkerste hindoestaanse gerechten

maand

januari 2017

Sew

Sew is een zoete lekkernij uit de Hindoestaanse keuken. Het wordt vaak geserveerd op feestjes en bruiloften

Surinaamse bara

Surinaamse bara’s worden geserveerd op allerlei Hindoestaanse feestjes. Het is niet één van de makkelijkste gerechten om te maken, maar wel erg lekker. Het is absoluut het proberen waard

Mango chutney

Mango chutney kan je serveren bij allerlei Hindoestaanse hapjes

Kleine garnalen in masala (wit bere)

    Wit bere zijn kleine garnalen in masala (kerrie) die je lekker pittig kan maken. Als je een keer zin hebt in een vissoort dan raad ik deze kleine garnalen absoluut aan

Bananen Choka

Bananen choka is een zoete banaan die je verandert in een pittige, zoute en zoete banaan. Deze smakencombinatie is erg lekker en zeker waard om een keer uit te proberen. Dit bijgerecht is voor 2-4 personen

Surinaamse pom

Dit heerlijke pom gerecht is voor 4-6 personen

Surinaamse macaroni

Als u een keer geen tijd heeft om uitgebreid te koken, maar wel lekker wilt eten is dit het ideale recept. Dit gerecht is voor 4-6 personen

Surinaamse nasi

Deze Surinaamse nasi is vol van smaak en makkelijk te bereiden. Op bijna elk Hindoestaans feestje wordt er nasi geserveerd, dit maakt meteen duidelijk hoe lekker deze nasi wordt gewonden in onze cultuur. Dit gerecht is bedoeld voor 4-6 personen

Surinaamse bami

Surinaamse bami is een ideaal gerecht om te bereiden wanneer u niet veel tijd heeft om in de keuken te staan. Daarnaast is dit een lekker gerecht wat op vele feesten wordt geserveerd. Dit gerecht is bedoeld voor 4 personen

Ghoegerie (kikkererwten)

Ik wil u graag kennis laten maken met een pittig Hindoestaanse lekkernij die vaak op bruiloften en verjaardagen worden geserveerd. Dit gerecht is voor 2-4 personen

© 2019 Hindoestaanse keuken — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑