Hindoestaanse keuken

De lekkerste hindoestaanse gerechten

maand

april 2015

Karhi ( gemalen erweten)

Karhi is een soort dhal, maar dan is de substantie dikker. Je kan de karhi serveren bij roti, maar ook bij rijst. Dit gerecht is voor 2-4 personen. Ik heb het recept alvast op mijn blog gepost omdat er specifiek… Lees verder →

Ketjap manis zoet

In mijn recepten geef ik aan dat ik een zoete ketjap gebruik. Om duidelijk te maken welke ik gebruik heb ik een foto voor jullie gemaakt. Deze is te verkrijgen in tropische supermarkten, grotere Jumbo’s en Albert Heijn.

Baka Bana (gebakken banaan in deeg)

Baka Bana is een zoete banaan in een krokant jasje. Dit is een gerecht dat je kan serveren als een lekker hapje tussendoor of je kan het als bijgerecht gebruiken bij een hoofdgerecht. Dit gerecht is voor 3-4 personen.

Kouseband met aardappel

Kouseband is een groente die je kan serveren bij een hoofdgerecht. Dit gerecht is voor 2-4 personen.

© 2019 Hindoestaanse keuken — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑