Hindoestaanse keuken

De lekkerste hindoestaanse gerechten

maand

februari 2017

Rooth (parsad)

Rooth is een parsad dat gebruikt wordt bij Hindoestaanse kerkdiensten. Daarnaast is het ook lekker om als toetje te eten of als lekker tussendoortje. Dit gerecht is voor 15 personen

Sem aloe in masala

Sem aloe is een groente die lekker is om bij rijst te eten. Dit gerecht is voor 2-4 personen

Bokking chutney

Bokking is een vis die bijna dezelfde smaak heeft als makreel. Het is een droge vis waar je lekkere chutney van kan maken. Dit gerecht is voor 2-4 personen

Maizena koekjes (Gommakoekjes)

Maïzena koekjes of gommakoekjes zijn lekker koekjes die je overal kan serveren. Dit gerecht is voor 4-6 personen

Gepaneerde hotwings (KFC kip)

Gepaneerde kip is geen Hindoestaans gerecht, maar wel erg lekker. Deze krokante kip is lekker om te serveren op een feestje of als je zelf zin hebt in zelfgemaakte hotwings. Dit gerecht is voor 2-3 personen

© 2019 Hindoestaanse keuken — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑