image1 (1)

Pangafilet in kerriesaus en lekker en makkelijk gerecht om te bereiden. Het gerecht is voor 2-4 personen.

Ingrediënten:

  • 500 gram gekruide pangafilet
  • 2 eetlepels kerriepoeder (masala)
  • 2-3 teentjes knoflook
  • Halve madam Jeannette peper
  • 1 ui
  • 1 grote tomaat
  • Half kopje water
  • 1-2 theelepels zout

Bereiding:

Doe een laag olie in de pan en laat de warm worden. Doe vervolgens de pangafilet in de pan en bak deze aan beide zijden bruin. Doe dit op zacht vuur. Als de pangafilet bruin is kan deze uit de pan gehaald worden.

Schil de knoflook en ui en versnipper deze samen met de peper. Doe dit geheel in de pan waar de pangafilet in zat en voeg daar de twee eetlepels kerriepoeder in. Als alles mooi bruin is geworden doe je de gesneden tomaat in de pan. Doe daarna de vis weer in de pan en laat deze meekoken met het mengsel van ui, knoflook en peper. Doe er vervolgens een half kopje water in en laat het geheel 10 minuten sudderen op laag vuur. Naar eigen smaak zout toevoegen en de pangafilet is klaar om te serveren.